Stolarija

SPOLJNA STOLARIJA

Vodeći računa da imate nesmetan pogled iz vašeg stana kao i besprekornu, kontrolisanu zaštitu od vremenskih uticaja, inženjerski tim VHM-a je za vas izabrao najkvalitetnije i najoptimalnije rješenje fasadne aluminijum bravarije korišćenjem materijala premium sistem dobavljača Reynaers iz Belgije.

Prateći zapadnoevropske standarde u građevinarstvu, fasadna bravarija je ugrađena po principu njemačkog RAL kvaliteta standarda kvaliteta, garantujući time održavanje savršene klime u prostoriji.

Sva stolarija ima visok stepen vodonepropusnosti, paronepropusnosti i otpornosti na udar vjetra, što će i budućim generacijama obezbjediti korišćenje ove stolarije.

Kako bi postigli najviši stepen energetske efikanosti i uštedeli vam u budućnosti račune za grijanje i hlađenje stana, koristili smo troslojne pakete stakla, svjetskog lidera Guardian iz Luxemburga, zadovoljavajući time najstrože norme po pitanju termičkih i solarnih performansi.

Tu su i Hunter Douglas skrinovi za prozore, koji će vam pružiti dodatnu kontrolu protoka sunčeve svjetlosti u vaš dom.

Ukratko, vrata i prozori vašeg stana su najbolji u svojoj klasi, tu da vama i vašoj porodici obezbjede dugogodišnji komfor i sigurnost.

GRILJE

Lijep detalj spoljnoj arhitekturi zgrade daju i klizne grilje. One su savršeno rješenje za velike prozorske i terasne otvore, koji karakterišu Emerald garden. Osim vrlo bitnog estetskog momenta, imaju i važnu zaštitnu funkciju, kako biste u svakom trenutku imali idealnu svjetlost u vašem stanu.

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

Kako bi i pri ulasku u vaš stan obezbjedili vrhunski osjećaj sigurnosti i bezbjednosti za vašu porodicu, odabrali smo unutrašnju stolariju renomiranog proizvođača, kompanije VHM. Naš partner je godinama opremao najekskluzivnije projekte svojim vratima a sada ih donosi i u vaš dom. Sva vrata su opremljena tvrdom ispunom krila i specijalnim sunđerastim dihtunzima koji garantuju da će vrata godinama pružiti idealnu zvučnu izolaciju, kao i sigurnost u korišćenju. Uostalom 5 godina garancije na sva vrata u vašem stanu govori sasvim dovoljno o njihovom kvalitetu.

Ulazna vrata su posebno važna u pogledu sigurnosti jer je vaš stan vaša sigurna i mirna oaza. Uz VHM sigurnosna vrata, sa sigurnosnom bravom i mehantroničnim cilindrom, vaš dom će biti aposolutno zaštićen i siguran kao elektronsko bankarstvo.