O projektu

O PROJEKTU

Njegovo samo ime – Emerald garden govori upravo o dragocjenom spoju prirode i životnog prostora kao novog imperativa savremenog stanovanja. Upravo o tome je i partner našeg projekta, projektni biro “Arhinet” vodio posebno računa, kako bi Emerald garden bio projektovan u harmoniji sa svojim okruženjem, klimom mjesta na kojem se nalazi kao i najvažnije, u skladu sa onima koji će ga sjutra zvati svojim domom.

Pored gradnje zasnovane na sofisticiranom izboru najkvalitetnijih materijala, Emerald garden karakteriše i opremljenost najsavremenijim tehnologijama koje su u skladu sa posljednjim zahtjevima energetske efikasnosti.

Kreiran sa ciljem pružanja dodatnog luksuza  i neprikosnovene udobnosti, Emerald garden svojim stanarima donosi novo promišljanje savremenog stanovanja, uspostavljajući nove standarde u pogledu optimizacije prostora i funkcionalnosti.

Emerald garden odlikuje se dvostranim izlazom na ulice Crnogorskog bataljona i Veliše Mugoše, iz koje je predviđen pješački i pristup motornim vozilima, dok su privatnost i sigurnost stambenog objekta postignuti spojem inovativnog sistema kontrole pristupa i video nadzora.

Ono što posebno izdvaja Emerald garden jeste zelena oaza kojom je okružen. Stanovi na prizemlju imaju svoj izlaz u dvorište a penthaus posjeduje veliku krovnu terasu sa uređenim zelenilom.

O NAMA

Za projekat Emerald garden zaslužan je tim VHM Development d.o.o, proistekao iz zajedničke poslovne vizije firme VH-Montenegro, crnogorskog lidera u proizvodnji građevinske stolarije već dvije decenije na domaćim i inostranim projektima i Tehnounion, jedne od najpouzdanijih kompanija za inženjering i nabavku opreme renomiranih proizvođača u oblasti industrije, građevine i infrastrukture.

Ponosni smo na zajednički iskorak u oblasti projekt menadžmenta i izgradnje poslovno-stambenih objekata koji započinjemo implementacijom projekta Emerald garden.

2
emerald
0
Spratova
0
Stanova
0
Ukupna površina u metrima kvadratnim
0
Garažna mjesta

Galerija