Lokacija

O LOKACIJI

Inspirisani živopisnim pejzažem u boji smaragdnog toka rijeke Morače, kreirali smo viziju Vašeg novog doma, sigurnog mjesta neprikosnovene udobnosti i sofisticiranog luksuza koje život u velikom gradu boji iskonskom ljepotom prirode.
U mirnom dijelu Podgorice, pod brdom Gorica i na dodir impresivnog kanjona Morače, nalazi se Emerald garden – stambeni objekat u koji je, od početne do završne faze projekta, implementirana ideja o novoj vrijednosti stanovanja.
Blizina gradskog jezgra i pratećih infrastrukturnih sadržaja prožeta živopisnim zelenilom i stalnim strujanjem vazduha stvaraju idealne uslove za miran i udoban porodični život. Dodamo li ovim benefitima vrhunski kvalitet savremene gradnje, praćen pažljivo osmišljenim detaljima i nizom pogodnosti za stanare, objekat Emerald garden postaje idealan izbor za komforno i moderno stanovanje.
Emerald garden okružen je vrtićima, školama i infrastrukturom čija blizina objezbeđuje komfor i funkcionalnost, a samim tim i više vremena za porodicu, dok zelena oaza parka Gorica, doprinosi snažnoj povezanosti sa prirodom i zdravim načinom života. Emerald garden više je od stambenog objekta. Emerald garden je inovativni koncept života prožet beskompromisnom udobnošću i ljepotom rijeke čiji tok iscrtava elegantnu siluetu mjesta koje sa ponosom možete nazvati svojim domom.

Emerald garden. Zamisli rijeku. Zamisli dom.