Prilikom osmišljavanja ovog projekta, imperativ je bio kreirati objekat koji će biti u savršenoj harmoniji sa lokacijom na kojoj se nalazi. Sama blizina brda Gorica kao i rijeke Morače, specifične smaragdne boje bila nam je inspiracija i za sam naziv potpuno drugačijeg koncepta života – Emerald garden. Željeli smo da, u neposrednoj blizini centra grada za sve buduće stanare zgrade stvorimo pravu malu zelenu oazu, mjesto na kojem će mir i sigurnost biti nešto što se podrazumjeva.

Arhitektonski projekat zasnovan je na najsavremenijim standardima gradnje, dok izgled samog objekta odiše modernom i sofisticiranom estetikom. Prilikom odabira materijala, ugrađenih sistema, tehnoloških instalacija i partnerskih firmi za realizaciju projekta, ključni faktor je bio vrhunski kvalitet koji će pružiti maksimalan komfor svima onima koji odaberu stan u Emerald gardenu za svoj novi dom.

Mnogi materijali i sistemi su korišćeni po prvi put u Crnoj Gori i samim tim daju dodatnu vrijednost i bolji kvalitet stanovanja u ovakvoj zgradi.

Po čemu je Emerald garden toliko poseban? Zašto što nije projektovan po unificiranim mjerama i standardima na tržištu, već tako da zaista svojim stanarima pruži potpunu slobodu personalizacije svih aspekta stana po njihovim realnim potrebama i željama. Naš tim arhitekata, enterijerista i inženjera je tu da zajedno sa budućim kupcima osmisli i realizuje sve ono što je vama zaista važno.

Emerald garden više je od stambenog objekta. Emerald garden je inovativni koncept života prožet beskompromisnom udobnošću i ljepotom rijeke čiji tok iscrtava elegantnu siluetu mjesta koje sa ponosom možete nazvati svojim domom.

Emerald garden. Zamisli rijeku. Zamisli dom.