Kao specifičnost u pristupu i samom projektu a i njegovom predstavljanju budućim stanarima, otvorili smo poseban prodajni prostor u kojem će svako ko je zainteresovan za Emerald garden moći da dobije potpuno personalizovanu prezentaciju svih segmenata projekta.

U samom centru Podgorice, u Vučedolskoj ulici broj 7, nalazi se posebno uređen prostor firme VHM Development, namijenjen upravo budućim stanarima Emerald gardena. Sam koncept prostora je takav da su u njemu ugrađeni ključni sistemi i materijali koji će biti unutar stanova kako bi na licu mjesta kupci mogli da vide sve njihove funkcionalnosti i prednosti njihovog korišćenja. Takodje, sam interijer prodajnog prostora je urađen po uzoru na ono što bi i sami stanari mogli da imaju u svojim stanovima, od posebno izrađenog namještaja do eksponata poznatih svjetskih brendova, koji su na samom vrhu lista kompanija koje se bave uređenjem enterijera.

Sve što je potrebno jeste da putem kontakt telefona 067/002-000 ili E maila: sales@vhmd.me zakažete svoj termin za ličnu prezentaciju projekta i na potpuno jedinstven način doživite našu ideju drugačijeg stila života – Emerald garden.